otrdiena, 2016. gada 25. oktobris

Iemesli, lai iegūtu kredītus

Jūs varētu ņemt vērā ātros kredītus, ja Jūs nesaņemat apstiprinājumu bankas kredītam vai overdraftam. Ne visi gadījumi ir lieliski iemesli, lai aizņemtos ātro kredītu.

Scenāriji, kuros ir ieteicams pieteikties ātrajiem kredītiem:


  1. Jūsu auto sabojājas: Ja Jums nav iespējas pārvietoties ar sabiedrisko transportu, Jums noteikti būs nepieciešams salabot savu auto, lai paveiktu nepieciešamās ikdienas darbības.
  2. Jums jāveic negaidīti mājokļa remontdarbi: Ja ir pārrauti cauruļvadi, santehniķis sagaidīs maksājumu uzreiz pēc darba. Nav iespējas neveikt remontu.
  3. Jums ir neparedzēti juridiskie izdevumi: Tas nenozīmē ātrā kredīta izmantošanu, lai glābtu tuvinieku no cietuma, tomēr šie izdevumi varētu būt izmantoti arī avārijas gadījumā.
  4. Jums ir negaidītas skolas izmaksas: Atkarībā no vecuma un iegūstamā diploma, ir iespējami dažādi papildus izdevumi gan skolā, gan augstskolā, piemēram, dažādi izbraucieni vai ekskursijas.
  5. Jums ir nodokļu izdevumi. Tas varētu būt gada nekustamā īpašuma nodoklis vai ceļa nodoklis.

Neaizmirstiet, ka arī tad, kad rodas ārkārtas situācijās, Jums ir nepieciešams aizņemties tieši tik, cik Jums ir iespēja atmaksāt atpakaļ. Līdzīgi kā ar jebkura veida kredītu, Jūs atmaksājat vairāk, nekā Jūs aizņematies, tādēļ Jums ir jābūt piesardzīgiem ar kredītiem.