piektdiena, 2016. gada 30. decembris

Naudas tērēšana veselīgam uzturam ir laba ideja

Mums ir tik daudz ierīču mūsu mājās, ka mēs noteikti esam izlutināti. Ja paskatās pāris paaudzes atpakaļ, visus uzdevumus, ko mēs tagad uztveram par pašsaprotamiem, cilvēki veica ar rokām. Ja Jūs patiešām vēlaties kaut ko mainīt un samazināt komunālo pakalpojumu rēķinus, pārejiet uz vecajām metodēm. Mazgājiet traukus ar rokām un izkariet drēbes ārā, lai tās izžūtu. Tās smaržos daudz svaigāk un daudz ilgāk.

Pat ja Jūs varētu domāt, ka spuldzes neizmanto daudz elektrības, ja Jūs nepievēršat uzmanību gaismai, kas paliek ieslēgta visu nakti, kamēr Jūs guļat, Jūs nevarēsiet samazināt komunālo pakalpojumu rēķinus. Kāpēc neiegādāties kādu no ekonomiskajām spuldzēm un vienmēr to izslēgt, dodoties gulēt.

Jūsu ledusskapis izmanto diezgan daudz elektroenerģijas un balstās uz ventilatoru sistēmu, lai saglabātu tā efektivitāti. Tie mēdz būt uz grīdas vai ierīces aizmugurē, un Jums vajadzētu regulāri tīrīt tos, lai putekļi un gruži nebloķētu dzesēšanas sistēmas darbību. Ierīce darbosies daudz ilgāk un efektīvāk.

Atcerieties atvienot visas savas ierīces, ja tās nelietojat. Kad kaut kas ir pieslēgts sienas kontaktligzdai, tas tērēs elektrību. Jūsu mērķis ir soli pa solim samazināt komunālo pakalpojumu rēķinus un katrs sīkums palīdzēs.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru