svētdiena, 2018. gada 9. septembris

Kredīts iespējām

Iespēju kredīts izsniedz aizdevumus no 500,- EUR līdz 5000,- EUR termiņam no 1 mēneša līdz 5 gadiem. Pēc lēmuma par kredīta piešķiršanu jāapmaksā komisijas maksa. Piemēram, saskaņā ar kredīta kalkulatoru, aizņemoties 500,- EUR uz diviem mēnešiem, kredīta uzcenojums ir 41,48 EUR, tas ir, 8,3% no kredīta summas. Jāpiemin, ka, salīdzinot ar daudziem citiem nebanku kreditoriem, Bigbank piedāvātā reģistrācijas maksa ir 4,- EUR.

Svarīgākie līguma nosacījumi


  1. Personas vecums.
  2. Potenciālajam aizņēmējam jābūt vecumā no 20 līdz 75 gadiem.
  3. Sniedzamie personas dati.

Reģistrējoties iespēju kredīts kredīta saņemšanai, klientam jānorāda savs personas kods, e-pasta adrese, mobilā telefona numurs, darba vietas nosaukums, amats, deklarētā dzīvesvieta, ikmēneša ienākumi, ikmēneša izdevumi, ikmēneša kredīta maksājums. Tiek lūgts arī personas bankas konta pārskats.

Par klienta personas un finanšu datu pārbaudi

Aizdevējs veic klienta kredītvēstures pārbaudi.

Līguma pagarināšana

Ja nav iespējams atmaksāt maksājumu laikā, uzņēmums piedāvā kredīta brīvdienas līdz 3 mēnešiem, kuru laikā jāveic tikai procentu maksājumi.

Iemaksājot lielāku summu, iespēja lūgt grafika pārrēķinu. Šāda darbība – bez maksas 3 reizes.

Aizdevuma atmaksas dienā neveicot maksājumu, aizņēmējam jāmaksā nokavējuma procenti 0,2% apmērā no nesamaksātās aizdevuma pamatsummas par katru attiecīgā maksājuma nokavēto dienu.