otrdiena, 2014. gada 16. septembris

Ātrais kredīts līdz 40 dienām

Šodien ātro kredītu sniedzējs Crediton.lv sniedz iespēju klientiem saņemt ātros kredītus līdz pat 500 eiro ar atmaksas termiņu līdz 40 dienām. Nepieciešamības gadījumā ir iespējams atlikt šo kredīta atmaksas termiņu par 7, 14 un 30 dienām. Jānomaksā vien kredīta pagarināšanas maksa, kuras precīzu summu ir iespējams uzzināt aizdevēja mājas lapā, savā lietotāja profilā, kas tiek izveidots brīdī, kad klients piesaka pirmo kredītu. Šī maksa būs atkarīga no tā, kāds ir termiņš, uz cik ilgu laiku aizņēmējs vālas pagarināt kredīta atmaksu, kā arī no aizdevuma summas. Jo lielāka ir kredīta summa, jo lielāka būs termiņa pagarinājuma maksa. 

Aizņemoties pirmo reizi, Crediton.lv piedāvā saviem jaunajiem klientiem aizdevumus līdz 150 eiro, bet jau nākamajās reizēs tiek piedāvāts aizņemties lielākas naudas summas. Līdzīgi kā citas ātro kredītu kompānijas, arī Crediton.lv pirmo kredītu izsniedz bez maksas, kas nozīmē, ka klientam jāatgriež tikai tik liela naudas summa, cik liels ir bijis aizdevums.

Crediton.lv mājas lapā ir atzīmētas nedaudzās prasības attiecībā uz kredītu pieteicējiem. Tātad aizdevumus var saņemt personas, kas ir Latvijas pilsoņi vai nepilsoņi vecumā no 20 līdz 70 gadiem, kurām ir atvērts aktīvs konts kādā no Latvijas bankām un ir aktīvs mobilā telefona pieslēgums. Kā arī jāpiemin, ka aizdevuma saņemšanai no Crediton.lv nav nepieciešamas izziņas vai arī kādi citi dokumenti.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru