pirmdiena, 2014. gada 15. septembris

Par kredītiem šodien

Nodarbinātības ierakstiem būs liela loma jebkura kredīta noteikumos, tāpat kā Jūsu kredītreitingam un pagātnes rēķinu maksājumu vēsturei. Jo labāks ir Jūsu kredītreitings un rēķinu apmaksas vēsture, jo zemākas būs kredīta procentu likmes. Ja Jūs saskaraties ar finanšu problēmu un Jums liekas, ka no tās nav izejas, Jums vajadzētu apsvērt patēriņa kredītus. Ja vietne ir droša, tajā būs atrodams neliels simbols kaut kur mājas lapas apakšā. Šis simbols izskatās kā bloķēta piekaramā atslēga un, ja tās nav, būtu ieteicams no šādas mājas lapas izvairīties. Atkarībā no Jūsu interneta pārlūka, simbols varētu būt arī neliela zelta atslēdziņa aizdevēja mājas lapas apakšējā kreisajā vai labajā pusē.

Nekad neizpaudiet savu personīgo informāciju internetā, piesakoties kredītiem, ja neesat pārliecināts, ka vietne ir patiešām droša. Personīgā informācija var ietvert Jūsu vārdu, adresi, bankas informāciju, informāciju par nodokļiem, vai nodarbinātības statusu. Ierakstot "kredīts" savā interneta pārlūkprogrammā vai meklēšanas lodziņā, Jūs atradīsiet virkni mājas lapu, kas sniedz to, ko Jūs meklējat. Pārbaudiet vietējās bankas, finanšu sabiedrības, hipotēku aizdevējus vai jebkuru citu aizdevēju uzņēmumu, kam Jums ir pieeja. Ir arī citi aizdevēji, kas nedod kredītus pieteikumu iesniedzējiem no citām valstīm vai reģioniem, tādēļ paturiet to prātā. Jums jāzina, ka pēc tam, kad saņemsiet kredīta apstiprinājumu, naudas izmaksa var tikt veikta laikā no nedēļas līdz 10 dienām, bet tas var vai nu palielināties vai samazināties atkarībā no tā, cik pieteikumu banka vienlaicīgi apstrādā.

Ja Jūs pārtraucat maksāt savu hipotekāro kredītu, ar laiku tie nopietni negatīvi ietekmēs Jūsu kredītvēsturi. Parasti, ja Jūs atrodaties situācijā, kur "izdzīvo stiprākais", tad kredītvēsturei nav izredžu tikt ārā no šīs situācijas necietušai. Pirms dažiem gadiem valdība izveidoja programmu, kas pazīstama kā "Mājokļu maksājumu izmaiņu programma", lai palīdzētu mājokļu īpašniekiem, kuri kavē savus hipotekāros maksājumus un riskē ar īpašumtiesību atņemšanu. Būtībā aizdevējs, kas sniedza Jums hipotekāro kredītu, būs ar mieru apsvērt kredīta nosacījumu mainīšanu, ja Jūs nespēsiet veikt maksājumus. Galvenais, kas ļauj šīm izmaiņām notikt, ir labi zināmais fakts, ka aizdevējs negrib izlikt Jūs no dzīvesvietas. Mājokļa uzlabojumi Straujais nekustamā īpašuma cenu pieaugums pēdējo gadu laikā ir palielinājis daudzu mājokļu vērtību. Tas nozīmē, ka daudzu cilvēku mājas ir vērtas daudz vairāk nekā hipotēku maksājumi, ko viņi vēl joprojām ir parādā. Dažiem māju īpašniekiem tas var sniegt pamudinājumu saņemt daļu no šīs vērtības kredīta veidā, izmantojot to sava īpašuma uzlabošanai. Tas var nozīmēt papildus uzlabojumus vannas istabās un virtuvēs, daiļdārzniecību vai jebkurus citus dārgus remontdarbus, kas galu galā palielinās īpašuma vērtību.