otrdiena, 2014. gada 16. septembris

Populārākie Latvijas aizdevēji

Pašlaik Latvijas tirgū darbojas vairāki ātro kredītu aizdevēji, kas piedāvā saviem klientiem dažādus kredītu veidus, sākot ar mazāk apjomīgiem aizdevumiem, piemēram, kredīts līdz algai vai kredīts auto remontam, līdz pat patēriņa kredītiem, kas var sasniegt vairākus tūkstošus eiro. Zināmākie ir SMScredit, ViaSMS, Vivus, Ferratum, Sohocredit, Minicredit, CreditON, Credit24 un citi aizdevēji. 

Katrs no šiem aizdevējiem popularizē savus finanšu pakalpojumus, uzsverot to, ka jebkurš apstiprinātais kredīts nonāk klienta kontā dažu minūšu laikā. Skaidrs, ka katrs no Latvijas zināmākajiem aizdevējiem cenšas pievērst klientu uzmanību tieši saviem pakalpojumiem. Jāatzīst, ka uzņēmumu reklāmas tiešām pievērš cilvēku uzmanību un aizdevēju klientu loks arvien pieaug. Jo īpaši attiecībā uz jaunu klientu piesaistīšanu. Ja cilvēks ir izlēmis, ka viņš ir gatavs ņemt savu pirmo kredītu, bet galvotāju un ķīlu dēļ, viņam nav vēlēšanās sadarboties ar banku, izvēle krīt par labu ātrajam kredītam internetā, jo pirmais kredīts ir bez maksas. Īsumā, apkopojot galveno informāciju par atpazīstamākajiem Latvijas ātro kredītu sniedzējiem, jāsaka, ka ātrais aizdevums ar sliktu kredītvēsturi vai bez darba vietas kopš 2013. gada netiek izsniegts nevienā no populārākajām nebanku kompānijām.

Runājot, par vecuma ierobežojumiem, ātrie aizdevumi internetā no 18 gadiem nav saņemami nevienā kredītiestādē, izņemot Credit24. Attiecībā uz aizdevumiem pret auto ķīlu, zināmākais ir Mogo, no kura var aizņemties naudu ieķīlājot savu automašīnu. Detalizētu informāciju par katru no ātro kredītu sniedzējiem, par to piedāvātajiem finanšu pakalpojumiem, izmaksām, kritērijiem var atrast katra uzņēmuma mājas lapā.