piektdiena, 2014. gada 13. jūnijs

Dzīvības apdrošināšana

Dzīvības apdrošināšana kādreiz būs nepieciešama ikkatram no mums, bet, ja vien Jūs vai kāds Jums tuvs cilvēks nestrādā apdrošināšanas nozarē, ko Jūs īsti zināt par dzīvības apdrošināšanas polišu veidiem, kas Jums ir pieejami? Atbilde uz šo jautājumu vairāk nekā iespējams ir, "neko daudz", un kāpēc Jums būtu tas jāzina?

Apdrošināšana netiek izskaidrota skolā vai augstskolā un vairumā gadījumu, kad rodas nepieciešamība pēc apdrošināšanas, tas ir saistīts ar kādu obligātu prasību, piemēram, ja vēlaties sākt vadīt auto. Dzīvības apdrošināšana, no otras puses, bieži var būt vairāk Jūsu izvēle nevis obligāta prasība.

Jums tiks piedots, ja Jūs uzskatāt, ka pastāv vispārēja dzīvības apdrošināšanas polise, ko visi pērk, bet tā patiesībā nav un ir dažādi dzīvības apdrošināšanas polišu veidi, ko Jūs varat iegādāties, katra ar savām specifiskām īpašībām un priekšrocībām, kas var interesēt patērētājus. Mēs sniegsim Jums īsu paskaidrojumu par to, kādi ir dažādi dzīvības apdrošināšanas polišu veidi, lai Jūs varētu saprast atšķirību. Īslaicīga dzīvības apdrošināšana – šī var tikt uzskatīta par pagaidu dzīvības apdrošināšanas polisi, kas tiek piešķirta uz noteiktu laiku, kas pasaulīgā laika mērogā tiek uzskatīts par īsu termiņu. Jums būs jāmaksā periodiskas iemaksas, lai Jūsu nāves vai smagas slimības gadījumā polises darbošanās laikā Jums vai Jūsu partnerim tiks izmaksāta iepriekš noteikta naudas summa, ko sauc par apdrošināšanas prēmiju.