svētdiena, 2014. gada 22. jūnijs

Iegaumējiet!

Ierobežojiet savus izdevumus. Pārliecinieties, ka tad, kad Jūs saņemsiet savu nākamo algu, tā varēs segt Jūsu kredīta summu. Naudai, ko Jūs saņemat, vajadzētu tikt tērētai ārkārtas izdevumiem un tā nav uzskatāma par papildus naudu Jūsu makā.

Nepaļaujieties uz ātrajiem kredītiem, lai segtu savus ikdienas izdevumus un neizmantojiet tos bieži. Ja Jūs to darāt, Jūs varētu nokļūt situācijā, kad pirms jebkuras nākamās algas Jums būs nepieciešams kredīts. Tas nozīmē, ka ievērojama daļa no Jūsu algas varētu tikt tērēta ātrā kredīta finanšu maksu segšanai, kad tā varētu palikt Jūsu maciņā. 

Sāciet ietaupīt katru mēnesi, pat ja tā ir ļoti neliela summa. Tādā veidā, kad Jums būs ātri nepieciešama nauda ārkārtas izdevumiem, Jūs varēsiet segt vismaz daļu no summas - un Jums būs vieglāk atmaksāt ātro kredītu. Ātrā kredīta izmantošana var darīt brīnumus, lai glābtu Jūs no pagaidu finanšu problēmām, bet, ja Jūs neaizņematies gudri, ātrie kredīti var nodarīt lielāku kaitējumu nekā labumu. Pirms Jūs aizņematies, kārtīgi apdomājiet, vai ātrais kredīts ir pareizais risinājums. Atrast ātro kredītu aizdevēju nav tik grūti, kā Jūs varētu domāt. Sazinieties ar aizdevēju, lai atrastu to, ko Jūs meklējat. Katram aizdevējam ir dažādi noteikumi un pakalpojumi, tādēļ zinot, kam tieši pievērst uzmanību, Jūs var ietaupīt savu naudu un laiku. Vienmēr saprotiet, uz ko Jūs parakstāties, pirms pieteikšanās kredītam.