svētdiena, 2014. gada 8. jūnijs

Ko piedāvā patēriņa kredīti

Patēriņa kredīti piedāvā lielu elastību attiecībā uz atmaksas periodiem. Patēriņa kredītus var iegūt vairāku iemeslu dēļ. Jūs varat izmantot tos auto iegādei, bērnu izglītībai, mājas labiekārtošanai, kāzām, portatīvā datora iegādei, komunālo rēķinu nomaksai, auto apkopei, velosipēda iegādei u.t.t. Kredīti ar zemu procentu likmi Daži aizņēmēji meklē kredītus ar zemu procentu likmi, bet citi meklē ilgāku atmaksas termiņu, u.c. Balstoties uz vajadzībām un ņemot vērā citus kritērijus, patēriņa kredīti tiek klasificēti kā tie bez galvojuma un ar galvojumu. Abiem šiem kredītu veidiem ir savas priekšrocības. Vienam ir izdevīgāks - patēriņa kredīts bez galvojuma, bet otram – patēriņa kredīts pret galvojumu.

Ar un bez galvojuma 


Pastāv arī iespēja izvēlēties starp patēriņa kredītu pret galvojumu un bez galvojuma atkarībā no aizņēmēja apstākļiem. Ja Jums ir pieejams galvojums un esat gatavs aizņemties patēriņa kredītu pret galvojumu, Jūs varat noteikti meklēt patēriņa kredītus pret galvojumu. Aizdevēji labprāt piedāvā patēriņa kredītus pret galvojumu saviem aizņēmējiem. Patēriņa kredīti bez galvojuma neprasa nekādus galvojumus. Tātad, šie kredīti ir piemēroti tiem, kam nav pieejams galvojums, kuri nevēlas aizņemties pret galvojumu. Kredīti bez galvojuma tiek piedāvāti no bankām un citiem privātajiem aizdevējiem, kas ir vienlīdz labi, lai aizņemtos patēriņa kredītu.

Informācijai 


Patēriņa kredīts ir pārdomāts kredīts, kad Jums ir nepieciešama papildus finansējums pārdomātiem risinājumiem: mājokļa labiekārtošanai, dārza iekopšanai, dzīvokļa remontam, balkona labiekārtošanai, auto remontam, plānotam un izdevīgam pirkumam, svētkiem un jubilejām, negaidītiem rēķiniem un negaidītiem izdevumiem vai citam konkrētam mērķim, kurus Jūs plānojat vai neplānojat. Ir daudz risinājumi, kā izmantot patēriņa kredītu ar prātu.