svētdiena, 2014. gada 8. jūnijs

Kas var saņemt patēriņa kredītu

Patēriņa kredīts ir kredīta veids, kas var būt ļoti labs risinājums, lai iegādātos jaunu, mazlietotu vai lietotu auto. Šajā rakstā apskatīsim pāris aizdevējus, kuri piedāvā aizņemties patēriņa kredītus Latvijas iedzīvotājiem. 

Kas var saņemt patēriņa kredītu? 


• Nevainojama kredīta vēsture – Patēriņa kredītu var saņemt Latvijas Republikas pastāvīgie iedzīvotāji ar nevainojamu kredīta vēsturi.
• Vecums – Patēriņa kredīts tiek izsniegts sākot no 18 gadu vecuma.
• Darba vieta – Tikai retais aizdevējs izsniedz patēriņa kredītu bez prasības – darba vieta vai oficiāli ienākumi, kas ļauj atmaksāt patēriņa kredītu.

BigBank piedāvā lieliskus kredītus Kredīts pret cilvēka ienākumiem – tas nozīmē, ka jūs varat aizņemties summu no 200 – 7000 un jums tā ir jāatmaksā jūsu izvēlētājā termiņā, kā lielākais plus ir tas, ka jūs varat aizņemties naudu ātri un vienkārši. Aizdevums pret galvojumu – šis aizdevuma veids ir piemērots tiem, kas jau ir atraduši galvotāju. Galvotājs ir papildus garantija, ka nauda tiks atgriezta bez kavēšanās un neatmaksāšanas. Credit24 piedāvā ātru patēriņa kredītu Credit24 piedāvā ātru, ērtu un izdevīgu patēriņa kredītus. Summas nu 50 – 2000, bet atmaksas termiņš no 14 dienām – 2 gadiem.

Credit24 priekšrocība ir patēriņa kredīta izsniegšanas ātrums – pat 15 minūtes, kas ir pavisam reāli, jo Credit24 strādā tā, lai kļūtu par klienta pirmo izvēli. Daži vienkārši nosacījumi, lai saņemtu naudu no Credit24 Jums jābūt Latvijas Republikas pilsonim vai pastāvīgajam iedzīvotājam ar beztermiņa atļauju vecumā no 18 līdz 70 gadiem. Ir nepieciešami regulāri ienākumi, kas ļautu atmaksāt aizdevumu. Credit24 priekšrocība ir tā, ka nav noteikts, cik jābūt minimālajiem ienākumiem. Tas nenozīmē, ka visiem strādājošiem jeb cilvēkiem ar ienākumiem ir piemērots Credit24 patēriņa kredīts. Jums jāizvērtē, vai variet atļauties aizņemties no Credit24. InCredit InCredit aizdevējs ir viens no Latvijā pazīstamākajiem kreditēšanas un līzinga jautājumos. InCredit piedāvā patēriņa kredītu ar elastīgiem nosacījumiem.

Iespējams, ka InCredit patēriņa kredīts ir risinājums Jūsu problēmām vai vēlmēm. InCredit patēriņa kredītu var saņemt jebkurš Latvijas Republikas iedzīvotājs, kuram ir laba kredītvēsture un pastāvīgi ikmēneša ienākumi, kas ļauj bez problēmām veikt ikmēneša maksājumus un atmaksāt kredītu pilnībā. InCredit patēriņa kredīta summa: no 50 (71,14 EUR) līdz 3000 (4268,62 EUR). Kredīta ņēmēja vecums: no 18 līdz 70 gadiem. No 18 līdz 21 gada vecumam ir pieejams patēriņa kredīts līdz 500 latiem, bet no 21 gada vecuma līdz 3000. InCredit patēriņa kredīts tiek izsniegts līdz 70 gadiem un tiem jābūt 70 arī atmaksas termiņa beigās.

Credit24, BigBank un InCredit ir daži no aizdevējiem, kur aizņemties patēriņa kredītu Jūsu vajadzībām, vēlmēm, steidzamām situācijām, neparedzētām situācijām un pat sapņu īstenošanai. Aizņemieties ar prātu un tikai tad, ja variet atļauties aizņemties patēriņa kredītu.